Sağlık çalışanları, Atatürk’ü şarkılarla andı

Tarih: 12 Kasım 2021 Cuma 10:18

Mersin’de görev yapan sağlık çalışanlarınca oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu, Atatürk’ü sevdiği şarkılarla andı.

Mersin'de Toros Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ruhsar Uçar önderliğinde kurulan Kültür Sanat ve Spor komitesi alt kulüplerinden Türk Halk Müziği Korosu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü en sevdiği şarkıları seslendirerek andı. 

Hastanenin konferans salonundaki anma konserine hastanenin yönetim kadrosu, sağlık çalışanları ve görevliler katıldı. Müzik Öğretmeni Mustafa Altunok'un yönettiği koronun üyeleri, Atatürk'ün en sevdiği şarkılardan Kimseye Etmem Şikayet, Fikrimin İnce Gülü, Sigaramın Dumanı, İzmir'in Kavakları ve Vardar Ovası gibi eserleri seslendirdi. 

Gazi Mustafa Kemal'in örnek bir lider olduğunu vurgulayan Dr. Ruhsar Uçar, "Gazi Mustafa Kemal, milletimize aşıladığı kurtuluş azmi ve cesaretiyle istiklal ve istikbal yolunda her türlü engelin nasıl aşılabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal’i aramızdan ayrılışının 83’üncü yıldönümünde milletçe derin bir saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.


Etiket: mersin, torosdevlethastanesi, 10kasım, atatürk, ruhsaruçar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA